Aanbod
22043
page-template-default,page,page-id-22043,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Aanbod

Wil jij een bewuste ouder zijn?

Wil jij weten waar je dan begint en wat je daarvoor allemaal moet weten?

Wens jij je kind nu al (in je buik) het allerbeste en wil je alles doen om je baby een gelukkige start te geven zodat je straks lekker kan genieten met jullie gezin?

Voel jij je soms onzeker? Wil je weten wat je moet doen om een ‘goede’ ouder te worden?

Je moet vaak zo veel keuzes maken! Wil je weten welke keuze nu het beste past bij jou, je partner en jullie baby en/of andere kinderen?

Wil jij je fit en krachtig voelen tijdens je zwangerschap, maar voel jij je in plaats daarvan down, zie je door de bomen het bos niet meer of vindt je het lastig om alle ballen in de lucht te houden?

Wil jij je zo goed mogelijk voorbereiden op wat er komen gaat, maar vindt je het lastig om de controle los te laten?

Dan is deze training wellicht wat voor jou!

De training Krachtig Zwanger! is een training die je helpt om het beste uit je zwangerschap te halen voor jou, je partner én je baby. Het helpt je om je visie op zwangerschap-geboorte-kraamperiode te vormen en te verbreden. Je krijgt handvatten hoe je stap voor stap een goede basis legt voor je kindje. Daarnaast gaan we ook aan de slag met de dingen die jij lastig vindt, of die jou belemmeren om lekker in je vel te zitten nu je zwanger bent. We helpen je om deze stukken los te laten, of hier op een manier mee om te gaan die helpend is voor jou en je gezin. Je krijgt hele praktische handvatten die je direct kan toepassen zodat je vanuit kracht en vertrouwen je bevalling tegemoet kan treden en ook de periode die daarop volgt.

Download het PDF bestand over de training krachtig zwanger en bekijk de inhoud per sessie van onze training en prijs!

Voor aanmelden óf meer informatie over de data en locatie stuur een berichtje via het contactformulier.